sâmbătă , 28 mai 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / 15.000 DE DOLARI – PREȚUL UNUI PAȘAPORT FALS ÎN COSTA RICA. ACTUL A FOST DESCOPERIT ÎN VAMA GIURGIU

15.000 DE DOLARI – PREȚUL UNUI PAȘAPORT FALS ÎN COSTA RICA. ACTUL A FOST DESCOPERIT ÎN VAMA GIURGIU

O femeie în vârstă de 30 de ani din Irak a fost depistată de poliţiştii de frontieră din Giurgiu în timp ce încerca să intre ilegal în România cu un paşaport fals de Costa Rica.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, o persoană de sex feminin, în vârstă de 30 de ani, care s-a legitimat cu un paşaport având însemnele autorităţilor din Costa Rica.

Din studiul documentului de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că acesta nu întruneşte condiţiile de fond şi formă ale unui document autentic, fiind fals total. Astfel, au fost dispuse verificări suplimentare, iar asupra femeii a mai fost descoperit un paşaport simplu, irakian, având aceleaşi date de identitate, document autentic care îi aparţine”, se arată într-un comunicat de presă emis luni de ITPF Giurgiu.

Femeia a declarat autorităţilor giurgiuvene că a procurat documentul de călătorie fals, prin intermediul soţului său, contra sumei de 15.000 de dolari americani.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, aceasta a fost preluată de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Verifica si

O BĂTAIE LA DISCOTECĂ LE-A ADUS MANDATE DE ARESTARE…

La data de 5 mai a.c., un bărbat de 27 de ani, din comuna Joița …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.