sâmbătă , 28 mai 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / BULGARI CU TESTE COVID FALSE, DEPISTAȚI ÎN VAMA GIURGIU

BULGARI CU TESTE COVID FALSE, DEPISTAȚI ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat patru cetățeni bulgar icare au prezentat pentru control  autorităţilor competente, teste negative false pentru infecţia cu virusul SARS-COV-2.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier, s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 41 de ani, toți de cetăţenie bulgară, care au prezentat pentru control teste PCR cu rezultate negative pentru detecția infecției cu virusul SARS-COV-2. Străinii intenționau să călătorească în România.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor prezentate, la solicitarea reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând că documentele prezentate de aceștia nu au fost eliberate de clinicile menționate.

Polițiștii de frontieră giurgiuveni nu au permis intrarea în țară celor patru cetățeni bulgari, întrucât nu îndeplineau condițiile legale de călătorie. În cauză, față de aceștia, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție

Roxana Popazu

Verifica si

O BĂTAIE LA DISCOTECĂ LE-A ADUS MANDATE DE ARESTARE…

La data de 5 mai a.c., un bărbat de 27 de ani, din comuna Joița …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.