luni , 8 august 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / NU A FOST O ÎNTÂMPLARE! INCENDIUL DIN VAMĂ A FOST PROVOCAT INTENȚIONAT!

NU A FOST O ÎNTÂMPLARE! INCENDIUL DIN VAMĂ A FOST PROVOCAT INTENȚIONAT!

Este concluzia la care au ajuns specialiștii ISU, după cercetările efectuate la fața locului; a fost nevoie de nouă ore de intervenție a 30 de pompieri giurgiuveni pentru stingerea flăcărilor:

”După aproape nouă ore, incendiul a fost lichidat. Au ars tutun vrac, cartușe de țigări, articole textile, încălțăminte, alcool sanitar în recipiente din plastic, parfumuri, sticle cu băuturi alcoolice și diverse recipiente cu substanțe inflamabile. În urma acțiunii flăcărilor, unele dintre bunuri nu au putut fi identificate. A fost salvat un butoi cu alcool etilic (1 mc).

Suprafața celor două depozite este de aproximativ 120 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, cercetările fiind continuate de Poliție.

Au acționat peste 30 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o descarcerare. De asemenea, pentru degajarea tuturor bunurilor care ardeau mocnit în interiorul depozitelor și pentru a facilita lichidarea incendiului, cu sprijinul Primăriei Giurgiu, la fața locului s-a intervenit cu un motostivuitor și un utilaj cu cupă” – anunță ISU Giurgiu, în jurul orei 16.30.

Verifica si

CANICULA REVINE. PATRU ZILE DE COD GALBEN LA GIURGIU

De astăzi până duminică temperaturile vor ajunge până la valori de 37 de grade Celsius, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.