joi , 26 mai 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / JUDEȚUL GIURGIU, SUB COD GALBEN DE VÂNT PUTERNIC, URMAT DE NINSORI

JUDEȚUL GIURGIU, SUB COD GALBEN DE VÂNT PUTERNIC, URMAT DE NINSORI

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, în urmă cu puțin timp, două atenționări meteo de intensificări ale vântului și ninsori moderate cantitativ, valabile pentru mai multe județe din țară, printre care și Giurgiu.
Astfel, astăzi, până la ora 16:00, vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 55-70 km/h.
De la ora 16:00, va intra în vigoare cea de-a doua atenționare ce vizează ninsori moderate cantitativ și vânt cu viteze de 55-65 km/h.
ISU Giurgiu atenționează:
Dacă sunteți nevoiți să porniți la drum, informați-vă despre condițiile de trafic. Puneți în mașină lucruri necesare în caz de urgență: lanțuri antiderapante, lopată pentru zăpadă, lanternă, un sac cu nisip, apă, pături, încărcător pentru telefon.
Aveți grijă unde parcați autoturismele, astfel încât acestea să fie în siguranță.
Informaţi-vă permanent asupra condiţiilor meteorologice şi cu privire la modul în care acestea evoluează,
Fiți foarte atenți dacă vă deplasați în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți. Dacă este posibil, întrerupeți orice activitate în aer liber și adăpostiți-vă în locuințe sau în spații care să vă asigure protecția.
Nu atingeți firele de electricitate dacă sunt căzute la pământ și nu vă adăpostiți aproape de construcții improvizate: corturi, schele sau clădiri cu fațade ce prezintă semne de degradare.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro/ghid/viscol/
În situații de urgență, care vă pun în pericol viață sau bunurile, sunați imediat la 1️⃣1️⃣2️⃣!”

Verifica si

DOI OAMENI RĂNIȚI ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER, PRODUS LA MIHAI BRAVU

Evenimentul s-a produs marți dimineață, în jurul orei 10, când, potrivit Poliției Giurgiu, ”un bărbat …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.