joi , 26 mai 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / POLIȚIA ȘI JANDARMII – RAZIE ÎN JUDEȚ. CE REZULTATE A AVUT ACȚIUNEA?

POLIȚIA ȘI JANDARMII – RAZIE ÎN JUDEȚ. CE REZULTATE A AVUT ACȚIUNEA?

La data de 22 ianuarie a.c., între orele 16:00-23:00, polițiștii giurgiuveni, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Giurgiu au desfășurat o razie generală la nivelul județului Giurgiu, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2, creșterea vizibilității elementului polițienesc, prevenirea faptelor contra patrimoniului și respectarea legislației la regimul rutier.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 35.765 de lei, dintre care 44 la O.U.G.195/2002 privind circulația pe drumurile publice3 la Legea nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice22 la Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și 6 pentru alte încălcări ale normelor legale.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 135 de persoane, controlate 84 de autovehicule și verificate 14 societăți comerciale.

De asemenea, în intervalul de referință, polițiștii au constatat 2 infracțiuni (1 la regimul fondului cinegetic și 1 la regimul piscicol), au reținut 6 permise de conducere, fiind retras 1 certificat de înmatriculare.

Polițiștii giurgiuveni vor acționa în continuare pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică!

IJP Giurgiu

Verifica si

DOI OAMENI RĂNIȚI ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER, PRODUS LA MIHAI BRAVU

Evenimentul s-a produs marți dimineață, în jurul orei 10, când, potrivit Poliției Giurgiu, ”un bărbat …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.