sâmbătă , 28 mai 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ”DIN INIMĂ PENTRU ROMÂNIA” – O NOUĂ CAMPANIE SOCIALĂ DE ANVERGURĂ LANSATĂ DE TINERII LIBERALI

”DIN INIMĂ PENTRU ROMÂNIA” – O NOUĂ CAMPANIE SOCIALĂ DE ANVERGURĂ LANSATĂ DE TINERII LIBERALI

Tinerii liberali au decis să marcheze Mica Unire într-un mod original: ei au anunțat astăzi lansarea unei ample campanii de donare de sânge, organizată sâmbătă, 29 ianuarie, în toate centrele de transfuzii din întreaga țară:

”Începem săptămâna cu vești bune! De Mica Unire, Tineretul Național Liberal anunță o amplă campanie națională de donare de sânge.

Aniversăm astăzi 163 de ani de la Unirea Principatelor Române, un moment istoric de mare însemnătate pentru toți românii. Un moment care reprezintă piatra de temelie pentru înfăptuirea statului unitar național român și care a creat condițiile obținerii Independenței de stat, iar ulterior a realizării Marii Uniri din 1918.

Pandemia de COVID-19 a condus la o scădere de 20% a numărului de donatori față de anul 2019, perioadă în care acoperirea necesarului de transfuzii sangvine a fost una deficitară. Ne dorim să schimbăm statisticile și să fim mai uniți ca niciodată – făcând astfel un munte de bine României și tuturor celor care au mare nevoie de sânge.

Vă invităm să fiți parte a acestei campanii în data de 29 ianuarie 2022 (sâmbătă).

Unde? În toate centrele de transfuzii din municipiile reședință de județ. Acestea vor fi deschise.”

 

 

Verifica si

O BĂTAIE LA DISCOTECĂ LE-A ADUS MANDATE DE ARESTARE…

La data de 5 mai a.c., un bărbat de 27 de ani, din comuna Joița …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.