luni , 4 iulie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ADOLESCENT DE 16 ANI, GĂSIT DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ ASCUNS PE OSIA UNUI CAMION

ADOLESCENT DE 16 ANI, GĂSIT DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ ASCUNS PE OSIA UNUI CAMION

Un minor în vârstă 16 ani din Afganistan a fost depistat în timp ce încerca să intre ilegal în România, prin PTF Giurgiu, ascuns pe osia unui TIR ce transporta detergent din Turcia pentru România.

„În această dimineaţă, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 56 de ani, aflat la volanul unui ansamblu rutier. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, detergent din Turcia pentru o societate din România. În urma controlului fizic efectuat asupra autocamionului, poliţiştii de frontieră au depistat ascuns, pe osia mijlocului de transport, o persoană de sex masculin, în vârstă de 16 ani”, a declarat vineri, presei, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Raluca Dumitrache.

Acesta a declarat autorităţilor că s-a urcat în mijlocul de transport, în timp ce se afla pe teritoriul Bulgariei, fără ca şoferul să aibă cunoştinţă despre acest aspect.

Tânărul nu deţinea documente de identitate asupra lui şi intenţiona ca prin trecerea ilegală a frontierei de stat să ajungă în Germania.

Având în vedere aspectele constatate, conform protocolului româno-bulgar, cetăţeanul afgan a fost preluat de către reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Verifica si

ANAF, DIN NOU DESPRE SPAȚIUL PRIVAT VIRTUAL

ANAF reamintește tuturor contribuabililor că au la dispoziție serviciul Spațiul Privat Virtual pentru o comunicare …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.