sâmbătă , 28 mai 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ODATĂ CU PENSIONAREA FOSTULUI ȘEF DE POST, POLIȚIA DIN PUTINEIU ”SE PUNE ÎN MIȘCARE”

ODATĂ CU PENSIONAREA FOSTULUI ȘEF DE POST, POLIȚIA DIN PUTINEIU ”SE PUNE ÎN MIȘCARE”

De când la conducerea Postului de Poliție din Putineiu a venit un polițist tânăr, care l-a înlocuit pe deja celebrul Mihăiță Bordei, situația din comună s-a schimbat radical.

Este concluzia la care au ajuns colegii de la evenimentgr.ro, după o analiză a raportărilor oficiale din ultimele zile:

”Dacă, așa cum scriam în nenumărate rânduri, oamenii care semnalau diverse infracțiuni la Postul de Poliție al Comunei Putineiu, nu primeau niciun răspuns, ba, mai mult, se alegeau cu replici de genul „nu sunați la 112, că tot eu vin, și poate vă și amendez…”, iată că în 24 de ore noul șef de post (interimar, dar pe care locuitorii comunei și-l doresc permanent) a rezolvat un caz de tâlhărie.

Mai exact, conform informațiilor oficiale transmise de către Inspectoratul de Poliție al Județului Giurgiu, la data de 11 mai a.c., ora 10.30, polițiștii Secției nr.5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați direct de către un bărbat, de 56 de ani, din comuna Putineiu, județul Giurgiu, despre faptul că, la data de 1 mai a.c., persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, l-au agresat fizic, apoi deposedat de o sumă de bani, precum și de unele bunuri din locuință.

În baza sesizării, la fața locului, s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, s-a stabilit faptul că la data de 1 mai a.c., ora 22.00, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea locuinței bărbatului de 56 de ani și, fiind surprinse de acesta, l-ar fi agresat fizic, iar ulterior i-ar fi sustras o sumă de bani și alte bunuri din locuință.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, la data de 11 mai a.c., au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind un bărbat, de 26 de ani, și un minor, de 15 ani, ambii din comuna Putineiu, județul Giurgiu și un alt minor, de 17 ani, din municipiul Giurgiu.

La data de 11 mai a.c., bărbatul de 26 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar astăzi, instanța de judecată a dispus față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Despre cei învinuiți de tâlhărie, locuitori ai comunei ne precizau că sunt persoane cunoscute cu antecedente, care au mai pricinuit pagube oamenilor din localitate, doar că…au scăpat, de fiecare dată, grație neimplicării fostului șef de post în cazurile care îi erau semnalate de pe raza comunei Putineiu.

Din discuțiile purtate cu mai mulți locuitori ai comunei Putineiu, după ce s-a aflat că, în jurul orelor prânzului, în ziua de 12 mai, adultul acuzat de infracțiunea de tâlhărie calificată, a primit măsura arestării preventive pentru 30 de zile, aceștia ne spuneau că, în sfârșit, după atâta amar de vreme, în care tremurau când scriau o sesizare la Poliția din sat, sau când îl sunau pe fostul șef de post, pot respira liniștiți. Dacă înainte se temeau de a face vreo sesizare, acum așteaptă – pe bună dreptate – ca noul polițist, ce a răspuns mereu cu promptitudine la solicitările lor, să devină ceea ce au nevoie: un șef de post profesionist, care să aplice legea așa cum scrie la carte, nu după bunul său plac!

De altfel, și autoritățile locale salută această nouă numire, punându-și speranța în colaborarea instituțională care, până de curând, a lipsit cu desăvârșire, din sensul Postului de Poliție Putineiu.” (www.evenimentgr.ro)

Verifica si

O BĂTAIE LA DISCOTECĂ LE-A ADUS MANDATE DE ARESTARE…

La data de 5 mai a.c., un bărbat de 27 de ani, din comuna Joița …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.