luni , 4 iulie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DUPĂ DOI ANI DE PAUZĂ (CAUZATĂ DE PANDEMIE), REVINE ȘI BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

DUPĂ DOI ANI DE PAUZĂ (CAUZATĂ DE PANDEMIE), REVINE ȘI BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunţă persoanele interesate că în data de 20  MAI 2022 va avea loc bursa generală a locurilor de muncă.

Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura începând cu ora 09:00, în mun. Giurgiu –  incinta Restaurantului “Mioriţa”.

BURSA LOCURILOR DE MUNCA  reprezintă o oportunitate pentru cei interesati de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă  conform pregătirii lor profesionale sau  să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Invităm persoanele interesate să participe la această acţiune, având astfel posiblitatea să ia contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, să vadă ce meserii se caută, cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie necesare angajării, să-şi identifice un loc de muncă, să se informeze din materialele puse la dispoziţie cu privire la serviciile oferite de agenţiile de ocupare.

Pânâ la această dată (18.05.2022), angajatorii au depus aproximativ 340 locuri de muncă vacante, cele mai multe fiind oferite în următoarele  domenii de activitate: industria alimentară, industria confecțiilor, construcții nave, transporturi, asigurări, fabricare mobilă, construcții, etc.

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : anca.mamaligan.gr@anofm.gov.ro; ajofm.gr@anofm.gov.ro.

Precizăm faptul că angajatorii pot depune ofertele de locuri de muncă vacante inclusiv  în ziua desfașurării bursei.

 

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU

Verifica si

ANAF, DIN NOU DESPRE SPAȚIUL PRIVAT VIRTUAL

ANAF reamintește tuturor contribuabililor că au la dispoziție serviciul Spațiul Privat Virtual pentru o comunicare …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.