duminică , 14 august 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CONTINUĂ ”ASALTUL” MIGRANȚILOR ÎN VAMA GIURGIU

CONTINUĂ ”ASALTUL” MIGRANȚILOR ÎN VAMA GIURGIU

Polițiștii de frontieră au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, doi cetățeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în România, ascunși în semiremorca unui autocamion.

În cursul acestei nopți, în jurul orei 01.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean turc, în vârstă de 38 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, insecticide pe ruta Turcia – România.

Procedând la verificarea exterioară a mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că prelata semiremorcii era secționată, sens în care s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al compartimentului marfă. Astfel, în interior au fost descoperite ascunse două persoane de sex masculin. În cadrul cercetărilor, colegii noştri au stabilit faptul că cei depistați sunt cetățeni sirieni.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetățenilor sirieni, iar conform protocolului româno – bulgar, persoanele în cauză au fost preluate de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Subinspector de poliție

 Raluca DUMITRACHE

 

 

Verifica si

ANAF: NOI VERIFICĂRI ALE INSPECTORILOR ANTIFRAUDĂ

Agenția Națională de Administrare Fiscală derulează o serie de controale antifraudă fiscală la contribuabili ce …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.