duminică , 14 august 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / POLIȚIA DE FRONTIERĂ: BUNURI DE APROAPE UN MILION DE LEI, CONFISCATE ÎN 24 DE ORE

POLIȚIA DE FRONTIERĂ: BUNURI DE APROAPE UN MILION DE LEI, CONFISCATE ÎN 24 DE ORE

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a şase mijloace de transport, peste 4.400 de bunuri, constând în parfumuri, articole vestimentare și articole de încălţăminte tip sport, care prezentau suspiciuni de contrafacere. Produsele, estimate la o valoare de 900.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a şase mijloace de transport, mai mulți saci din plastic și  colete de culoare neagră, care conţineau 4.437 de bunuri, constând în articole vestimentare, încălţăminte tip sport şi produse de parfumerie, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Cinci cetăţeni turci și patru cetățeni români, cu vârste cuprinse între 22 şi 64 de ani, au declarat colegilor noştri faptul că au achiziţionat produsele respective din Turcia însă nu deţin documente de provenienţă pentru acestea.

Bunurile, estimate la  900.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, se efectuează cercetări față de persoanele în cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Subinspector de poliție

Raluca DUMITRACHE

Verifica si

ANAF: NOI VERIFICĂRI ALE INSPECTORILOR ANTIFRAUDĂ

Agenția Națională de Administrare Fiscală derulează o serie de controale antifraudă fiscală la contribuabili ce …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.