luni , 4 iulie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / INCENDIILE DE VEGETAȚIE DAU, DIN NOU, ”BĂTĂI DE CAP” POMPIERILOR

INCENDIILE DE VEGETAȚIE DAU, DIN NOU, ”BĂTĂI DE CAP” POMPIERILOR

Vărăști, Letca Nouă, Herăști, Bolintin Vale, Prundu și Vedea sunt localitățile în care au avut loc, în ultimele ore, incendii de vegetație uscată și gunoi menajer. În total au ars peste 1,2 hectare, dar și sute de kg de gunoi, unul dintre cazuri fiind chiar într-un cimitir.
Incendiile au fost stinse de pompierii din cadrul Detașamentelor Giurgiu și Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenție Colibași și Mihăilești și Punctului de Lucru Greaca, care au acționat cu șase autospeciale.
Petru detalii, accesați: bit.ly/6_incendii_in_ultimele_ore
Incendierea vegetației uscate este INTERZISĂ!
De ce⁉️
Pentru că poate pune în pericol viața oamenilor, poate distruge habitatul unor animale, poate afecta gospodăriile, locuințele, rețelele de electricitate, pădurile sau culturile agricole.
Vântul contribuie la propagarea flăcărilor, iar dacă incendiile se manifestă aproape de locuințe, pericolul este și mai mare.
Nu aruncați resturi de țigară la întâmplare și nici bețe de chibrit!Protejați-vă viața și proprietatea și nu uitați că prin incendierea vegetației uscate și a gunoaielor se poluează și mediul înconjurător.
ISU GIURGIU

Verifica si

ANAF, DIN NOU DESPRE SPAȚIUL PRIVAT VIRTUAL

ANAF reamintește tuturor contribuabililor că au la dispoziție serviciul Spațiul Privat Virtual pentru o comunicare …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.