duminică , 14 august 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / 55 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS DE POLIȚIA GIURGIU

55 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS DE POLIȚIA GIURGIU

55 de posturi  sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă; 7 sunt pentru ofițer de poliție (1 pentru specialitatea securitate și sănătate în muncă, 2 pentru Serviciul Comunicații și Informatică, 1 pentru specialitatea siguranță școlară -psiholog, 1 medic veterinar, 1 pentru specialitatea silvicultură, 1 electronist), 47 sunt pentru agenți de poliție (dintre care 36 pentru specialitatea ordine publică, 3 pentru Serviciul Acțiuni Speciale, 1 pentru Serviciul Comunicații și Informatică, 1 pentru specialitatea financiar, 4 pentru poliția rutieră, 2 pentru specialitatea arest-transfer), iar 1 post este pentru personal contractual (operator controlor date la Serviciul Rutier).

Perioada de recrutare a început în ziua de 29 iunie 2022, și se va încheia, în ziua de 12 iulie 2022 ( inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 12.07.2022 doar până la ora 16:00).

În situația în care candidatul nu primește confirmarea în termenul prevăzut mai sus, acesta se poate adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul IPJ Giurgiu la numerele de telefon 0246.207.113, iar în cazul în care situația nu s-a soluționat, are posibilitatea de a se prezenta fizic la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Giurgiu din municipiul Giurgiu, bulevardul CFR, nr. 9, în vederea clarificării.

Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, vor trebui transmise doar online, la adresele de email specificate în fiecare anunț, în perioada stabilită pentru înscriere.

Procedura de concurs cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, acolo unde este cazul, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.

Data examenului scris este 3 septembrie 2022, fiind aceeași pentru toate posturile scoase la concurs la nivel național.

Vă rugăm să citiți cu atenție toate detaliile specificate în anunțurile publicate pe site-ul oficial https://gr.politiaromana.ro/, Secțiunea Carieră, Posturi scoase la concurs.

IPJ GIURGIU

Verifica si

ANAF: NOI VERIFICĂRI ALE INSPECTORILOR ANTIFRAUDĂ

Agenția Națională de Administrare Fiscală derulează o serie de controale antifraudă fiscală la contribuabili ce …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.