duminică , 14 august 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CONTESTAȚIILE AU ”RIDICAT” PROMOVABILITATEA LA BACALAUREAT

CONTESTAȚIILE AU ”RIDICAT” PROMOVABILITATEA LA BACALAUREAT

Rezolvarea  contestațiilor de la prima sesiune a examenului de Bacalaureat a adus o creștere cu 4 procente a promovabilității în județul Giurgiu: 

„La nivelul județului Giurgiu, 36 de candidați din seria curentă si 4 candidați din seriile anterioare au obtinut medii de promovare după soluționarea contestațiilor, în plus față de candidații promovați inițial, ceea ce a condus la creșterea promovabilității cu 4,02%.

Rata de promovabilitate pentru sesiunea iunie-iulie 2022 este de 59,06% raportată la toți candidații înscriși, iar pentru seria curentă (absolvenții promoției 2022) este de 63,23%.

De asemenea, a crescut cu 17 numărul candidaților care au obținut medii cuprinse între 9-9,99 și un candidat a obținut media 10.

La nivelul județului Giurgiu, 36 de candidați din seria curentă si 4 candidați din seriile anterioare au obtinut medii de promovare după soluționarea contestațiilor, în plus față de candidații promovați inițial, ceea ce a condus la creșterea promovabilității cu 4,02%.

Rata de promovabilitate pentru sesiunea iunie-iulie 2021 a fost de 53,83 %.

A doua sesiune de examen se va desfășura în perioada 16 august-3 septembrie, fiind precedată de etapa de înscriere (18 – 25 iulie)”, transmite Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, într-un comunicat de presă.

Verifica si

A DOUA ȘANSĂ PENTRU ABSOLVENȚII DE LICEU: MARȚI ÎNCEPE SESIUNEA DE VARĂ A BACALAUREATULUI

Absolvenții promoției 2022 care nu au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat mai au o …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.