joi , 6 octombrie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / CONTINUĂ – ÎN RITM ALERT – INVESTIȚIILE ÎN CELE TREI SATE ALE COMUNEI OINACU

CONTINUĂ – ÎN RITM ALERT – INVESTIȚIILE ÎN CELE TREI SATE ALE COMUNEI OINACU

Anunțul este făcut de primarul comunei, Fabian Țîrcă; acesta dă detalii, pe pagina sa de facebook:
”Vă anunț cu bucurie că mare parte dintre lucrările demarate cu ceva timp în urmă, sunt fie finalizate, fie în curs de finalizare.
Două dintre investițiile despre care vă vorbeam cu doar două luni și jumătate în urmă sunt deja finalizate. Este vorba despre un parc nou, unde locuitorii satului Comasca vor putea, de acum, petrece clipe de relaxare, precum și un modern teren de sport, cu gazon sintetic, unde copiii și tinerii satului vor putea juca fotbal.
Pe de altă parte, o bună parte a lucrărilor sunt aproape finalizate. Garajul pentru utilajele și uneltele primăriei este aproape gata, iar grădinița din satul Comasca este și ea aproape finalizată, urmând ca, din toamnă, preșcolarii acestui sat să înceapă cursurile într-o clădire modernă, cu toate utilitățile necesare.
De asemenea, am achiziționat, pentru serviciile de gospodărire efectuate de angajații Primăriei, o autoutilitară nouă.
Și pentru deținătorii de carduri bancare am o veste bună: la sediul vechii primării am montat un bancomat, astfel că atât locuitorii comunei, cât și cei aflați în tranzit prin localitatea noastră, vor putea retrage sume de bani fără a mai fi nevoiți să facă drumuri la Giurgiu sau în alte localități.
O altă lucrare ce se derulează în aceste zile este cea de decolmatare a canalului de desecare Comasca, lucrare ce, odată finalizată, va reprezenta un real beneficiu pentru crescătorii de animale, ce vor avea unde să se adape în această perioadă extrem de secetoasă, dar și agricultorii, care vor putea folosi apa pentru irigații.
Și tot în zilele ce urmează va începe cadastrarea generală a comunei Oinacu, mai întâi fiind intabulate terenurile din intravilanul comunei, urmând ca, apoi, să se efectueze cadastrarea pentru extravilan. Acesta este, dacă pot spune așa, unul dintre cele mai mari beneficii ale locuitorilor, aceștia urmând să beneficieze, în mod gratuit, de cărți funciare, de actualizarea datelor și suprafețelor, fără a mai fi nevoiți să caute în Giurgiu specialiști care i-ar fi costat, în caz contrar, sume importante de bani.
În afara acestor investiții, în perioada următoare vom începe multe alte lucrări, extrem de importante pentru locuitorii comunei noastre, dar despre acestea vom vorbi la momentul potrivit.”

Verifica si

PNRR ”ADUCE” O CREȘĂ NOUĂ LA GIURGIU

În data de 26 iulie 2022, Primăria municipiului Giurgiu, prin direcția de resort a depus, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.