joi , 6 octombrie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / POLIȚIA DE FRONTIERĂ: PATRU MIGRANȚI ASCUNȘI ÎNTR-UN CAMION, LA VAMA GIURGIU

POLIȚIA DE FRONTIERĂ: PATRU MIGRANȚI ASCUNȘI ÎNTR-UN CAMION, LA VAMA GIURGIU

Polițiștii de frontieră au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, doi cetățeni marocani și doi cetățeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în România, ascunși într-un ansamblu rutier.

În data de 10.08.2022, în jurul orei 22.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean turc, în vârstă de 41 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, grupaj din Turcia pentru România.

Procedând la verificarea exterioară a mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit sub spoilerul de deasupra cabinei, ascunse, două persoane de sex masculin. În continuarea verificărilor s-a constatat faptul că prelata remorcii era secționată în partea superioară, motiv pentru care, colegii noştri au procedat la efectuarea unui control amănunţit.

Astfel, în interiorul remorcii, au fost descoperite ascunse încă două persoane de sex masculin, aflate în stare de leşin.

Persoanele în cauză au fost preluate de către un echipaj al Ambulanţei Giurgiu şi transportate la sediul Spitalului Judeţean Giurgiu, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele descoperite sub spoilerul de deasupra cabinei sunt cetățeni sirieni iar ceilalți doi descoperiți ascunși în  remorcă sunt cetățeni marocani.

Tinerii nu deţineau documente de identitate asupra lor şi au declarat că  s-au  urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau pe teritoriul Bulgariei, fără ca şoferul să cunoască acest aspect. Aceştia intenţionau să ajungă într-o tară din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, acestea, împreună cu șoferul și mijlocul de transport au fost preluate în cursul zilei de azi de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale care se impun.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

 Subinspecpector de poliție Raluca DUMITRACHE

Verifica si

BĂTRÂNUL DAT DISPĂRUT ESTE ACUM CĂUTAT DE SCAFANDRI

UPDATE: Din păcate, căutările s-au soldat cu un rezultat tragic: trupul neînsuflețit al bătrânului a …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.