joi , 8 decembrie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / UN INCENDIU DE VEGETAȚIE USCATĂ S-A EXTINS LA O PĂDURE DIN HERĂȘTI. LA FAȚA LOCULUI ACȚIONEAZĂ POMPIERI DIN TREI JUDEȚE

UN INCENDIU DE VEGETAȚIE USCATĂ S-A EXTINS LA O PĂDURE DIN HERĂȘTI. LA FAȚA LOCULUI ACȚIONEAZĂ POMPIERI DIN TREI JUDEȚE

Luni după-amiază, pompierii eau anunțați că o pădure din Herăști a luat foc. Pnetru că incendiul este greu de stăpânit și se extinde din cauza vântului, aceștia au chemat în ajutor colegi de la Inspectoratele București-Ilfov și Călărași.

”În aceste momente, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Herăști. Pornit inițial de la vegetație uscată, incendiul a fost observat târziu și a ajuns până în pădurea din localitate.

La fața locului, s-au deplasat șase autospeciale de stingere, fiind vorba despre pompieri din cadrul ISU Giurgiu – Punctele de Lucru Greaca, Călugăreni și Gărzii de Intervenție Colibași, ISU București-Ilfov și ISU Călărași.

Aceștia sunt sprijiniți de reprezentanți ai Ocolului Silvic și ai Primăriei din localitate.

Acțiunea de stingere este dificilă din cauza faptului că în unele locuri nu se poate realiza accesul cu autospecialele, iar pompierii folosesc lopețile pentru a stinge toate focarele.

Intervenția este în dinamică” – anunță reprezentanții ISU Giurgiu, în jurul orei 17.00.

Verifica si

ÎNCĂ O MAȘINĂ FURATĂ (DE ACEASTĂ DATĂ, DIN RUSIA) A FOST REPERATĂ ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.