joi , 8 decembrie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ISU GIURGIU S-A ”ÎNNOIT” DIN NOU…

ISU GIURGIU S-A ”ÎNNOIT” DIN NOU…

Două autocisterne pentru transportul apei, cu o capacitate de 20.000 litri, au fost achiziționate de Consiliul Județean pentru structurile operative din cadrul ISU Giurgiu, prin intermediul unui proiect european. Recepția acestora a avut loc, astăzi, la sediul Detașamentului de Pompieri Giurgiu.
Autocisternele sunt dotate cu pompe de refulare a apei și reprezintă o sursă importantă de alimentare în cazul producerii unor incendii de amploare, la nivelul județului, fiind repartizate Detașamentelor Giurgiu și Bolintin Deal.
Achiziționarea acestora s-a realizat în cadrul proiectului „Parteneriate pentru prevenirea dezastrelor pentru o regiune sigură”, implementat de Consiliul Județean Giurgiu, în parteneriat cu filiala Giurgiu a Crucii Roșii, Crucea Roșie Bulgară, Universitatea „Angel Kancev” din Ruse și Clusterul de business și inovație din Ruse, ISU Giurgiu având calitatea de beneficiar final.
Prin intermediul aceluiași proiect, inspectoratul a mai beneficiat de o cameră cu braț telescopic pentru căutare-salvare, iar până în anul 2023, va mai primi două aparate de protecție respiratorie cu termoviziune integrată în mască.
ISU GIURGIU

Verifica si

ÎNCĂ O MAȘINĂ FURATĂ (DE ACEASTĂ DATĂ, DIN RUSIA) A FOST REPERATĂ ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.