vineri , 24 martie 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sănătate / AMBULANȚĂ PRIVATĂ CU FONDURI EUROPENE

AMBULANȚĂ PRIVATĂ CU FONDURI EUROPENE

Un nou proiect finanțat din fonduri europene a fost lansat miercuri la Giurgiu. De această dată, scopul este înființarea primului serviciu de ambulanță privată din județul Giurgiu, iar obiectivul proiectului este creşterea accesului populaţiei din județul Giurgiu la servicii medicale specializate și de a oferi totodată servicii profesioniste contribuind astfel la creşterea calităţii vieţii persoanelor din mediul rural și urban.

Proiectul se va implementa pe o perioada de 12 luni la care se va adăuga o perioadă de sustenabilitate de 6 luni.

Implementat, în primă fază, în județul Giurgiu, proiectul se va extinde cu servicii medicale complementare atât la nivelul județului Giurgiu cât și în Regiunea Sud Muntenia, cu ajutorul unor finanțări complementare pentru infrastructură medicală, în sensul acesta fiind depuse cereri de finanțare în valoare de 4 milioane de Euro.

În continuarea serviciilor medicale specializate proiectul va implementa și servicii de colectare de deșeuri medicale periculoase fiind primul serviciu de acest gen din județul Giurgiu implementat cu fonduri europene nerambursabile.

Ambulanța Privată Giurgiu își anunță intenția de a atrage atrage investitori și parteneri interesaţi prin lansarea primei platforme de Crowdfunding pentru servicii medicale din Giurgiu.

Verifica si

OPERAȚII ÎN PREMIERĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN

Premieră absolută pentru Spitalul Județean Giurgiu: au avut loc primele două operații de protezare de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.