joi , 8 decembrie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CRIZA PREȚURILOR LA ENERGIE L-A ÎMBOGĂȚIT… ACUM, A AJUNS ÎN AREST

CRIZA PREȚURILOR LA ENERGIE L-A ÎMBOGĂȚIT… ACUM, A AJUNS ÎN AREST

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Bistriţa-Năsăud este cercetat penal pentru înşelăciune după ce ar fi încasat bani pentru instalaţii de fabricat peleţi şi nu a mai onorat contractele, iar unul dintre păgubiţi, din judeţul Giurgiu, a făcut plângere împotriva acestuia.

„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău şi cei ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Bistriţa- Năsăud şi Bacău, la sediul şi domiciliul administratorului unei societăţi comerciale având ca obiect de activitate fabricarea altor maşini-unelte.

În fapt, sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, din cercetări reieşind faptul că, profitând de contextul geo-politic actual, cu privire la majorarea preţurilor de pe piaţa energiei electrice şi a gazelor, administratorul respectivei societăţi comerciale, un bărbat de 25 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, ar fi postat pe o platformă de vânzare online un anunţ cu privire la comercializarea de instalaţii pentru fabricat peleţi, la preţuri atractive.

Pentru a intra în posesia instalaţiilor de fabricat peleţi, respectiv a peleţilor, administratorul societăţii ar fi pretins plata unui avans de minim 35% din valoarea contractului, fără a-l mai onora”, se arată miercuri într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, la nivel naţional, mai multe persoane ar fi fost păgubite, prejudiciul fiind de peste 300.000 de lei.

Potrivit IPJ Giurgiu, una dintre persoanele păgubite şi care a făcut plângere faţă de cel care nu a onorat contractul este din localitatea Bolintin Vale, motiv pentru care dosarul a fost deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune a fost reţinut, pentru 24 de ore, şi va fi prezentat procurorului de caz, cu propuneri procedurale.

Cercetările sunt continuate pentru înşelăciune.

www.agerpres.ro

Verifica si

A ÎNCEPUT SEZONUL PETARDELOR (ȘI AL CONFISCĂRILOR)…

La data de 4 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.