duminică , 29 ianuarie 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / VIOLENȚA ÎN FAMILIE L-A ”CONDUS” SPRE AREST…

VIOLENȚA ÎN FAMILIE L-A ”CONDUS” SPRE AREST…

Un bărbat din municipiul Giurgiu este cercetat de polițiștii giurgiuveni, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie.

La data de 08 noiembrie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o femeie, de 54 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa este sechestrată la domiciliul unui bărbat.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat o femeie, de 33 de ani, care a declarat faptul că, timp de aproximatv 10 zile, nu i-a fost permis să părăsească locuința, fiind amenințată și agresată fizic, de către concubinul său.

Având în vedere aceste aspecte, pe numele bărbatului, polițiștii giurgiuveni au emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în noaptea de 28/29 octombrie a.c., bărbatul în cauză ar fi lovit-o cu un corp dur.

La data de 14 noiembrie a.c., pe baza probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

IPJ GIURGIU

 

Verifica si

TRAGEDIE PE STRADA UNIRII: UN BĂRBAT A MURIT STRIVIT DE UN BULDOEXCAVATOR

S-a întâmplat miercuri după-amiază, iar victima – un bărbat de 40 de ani, din Malu …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.