marți , 30 mai 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / VOM AVEA UN SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ MOHORÂT, CU VÂNT ȘI PLOI LA GIURGIU

VOM AVEA UN SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ MOHORÂT, CU VÂNT ȘI PLOI LA GIURGIU

Ne așteaptă un weekend mohorât, cu ploi și vânt! Meteorologii anunță că din această după-amiază, de la ora 16.00 și până luni, la ora 18.00, județul Giurgiu se va afla sub incidența unei informări de precipitații moderate și intensificări ale vântului.
Prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20-30 l/mp, iar vântul va bate cu viteze, în general, de 45-55 km/h.
Curățați șanțurile și rigolele de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale.
În caz de vânt puternic, rămâneți în spații închise care vă asigură protecția și evitați deplasarea în zone în care se află copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
Folosirea focului deschis în locuri cu pericol de incendiu și pe timp de vânt este interzisă.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin accesarea portalului fiipregatit.ro sau prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.
ISU GIURGIU

Verifica si

PNRR NE ”ADUCE” UN CENTRU DE RECUPERARE PENTRU ADULȚI ÎN GIURGIU

DGASPC Giurgiu implementează începând cu data de 18.05.2023, proiectul ”Centru Recuperare Neuromotorie pentru adulți în județul …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.