joi , 8 decembrie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / A VRUT SĂ ”SE SIMTĂ BINE” (ÎN PUBLIC) ȘI A SFÂRȘIT DUPĂ GRATII

A VRUT SĂ ”SE SIMTĂ BINE” (ÎN PUBLIC) ȘI A SFÂRȘIT DUPĂ GRATII

La data de 21 noiembrie a.c., ora 17.00, polițiștii Postului de Poliție Bolintin Deal au fost sesizați, în mod direct, de către un bărbat, de 40 de ani, din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, la data de 16 noiembrie a.c., ora 16.40, în stația de autobuz, din aceeași localitate, un bărbat, aflat într-un autoturism, a oprit lângă fiica sa, de 17 ani și alte 3 femei, unde ar fi săvârșit acte sexuale explicite, provocând indignarea acestora.

În urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate în cauză, s-a constatat faptul că, la data de 16 noiembrie a.c., un autoturism gri, ar fi staționat în zona parcării adiacentă stației de autobuz.

La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Bolintin-Vale, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 Roata de Jos, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 40 de ani, din localitatea Vânătorii Mari, județul Giurgiu.

În urma efectuării percheziției, a fost identificat autoturismul folosit de către acesta, la data de 16 noiembrie a.c.

Pe baza probatoriului administrat, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca, la data de 25 noiembrie a.c., acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cu propuneri procedurale.

IPJ GIURGIU

Verifica si

ÎNCĂ O MAȘINĂ FURATĂ (DE ACEASTĂ DATĂ, DIN RUSIA) A FOST REPERATĂ ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.