duminică , 29 ianuarie 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / SUTE DE KILOGRAME DE ALIMENTE, DONATE CĂMINELOR DIN SUBORDINEA DGASPC

SUTE DE KILOGRAME DE ALIMENTE, DONATE CĂMINELOR DIN SUBORDINEA DGASPC

Sute de kg de legume și fructe, precum și alte produse alimentare au fost donate în perioada 23-28 noiembrie 2022 de cinci unități școlare din Giurgiu, unui număr de 165 beneficiari de servicii sociale din structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Acțiunile  desfășurate în Campania Socială ”Săptămâna legumelor și fructelor donate” se înscriu în programul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară .

Astfel, în data de 23 noiembrie 2022, din partea Școlii Gimnaziale “Sfinții Martiri Brâncoveni” din Giurgiu au fost donate 188 kg de legume și fructe beneficiarilor de servicii sociale din cadrul Complexului de Servicii Sociale din municipiul Giurgiu.

80 kg legume și fructe, 90 de cutii de conserve, precum și zahăr, ulei, făină, mălai, orez, paste făinoase și dulciuri au fost donate  în data de 25 noiembrie 2022 de colectivul de elevi și cadre didactice de la  Școala Gimnazială nr. 7 Giurgiu, copiilor aflați în plasament la casele de tip familial  “Sfântul Ioan” și  “Soarele”  din Giurgiu.

Și  beneficiarii de servicii sociale în cadrul Complexului Adulți cu Dizabilități din Giurgiu și Centrului de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu  Dizabilități din localitatea Oinacu au primit donații constând în  zeci de kg de legume și fructe, din partea colectivelor de elevi și cadre didactice de la  Liceul Tehnologic “Ion Barbu“ și respectiv  Liceul Teoretic “Nicolae Cartojandin Giurgiu.

De asemenea și persoanele vârstnice instituționalizate în Centrul din localitatea Oncești au  primit zeci de kg legume și fructe din partea  Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Giurgiu. 

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri tuturor cadrelor didactice,  elevilor și părinților implicați   în activitatea de strângere de produse și donarea acestora către beneficiarii de servicii sociale, pentru generozitate și spirit civic.

 

 

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Verifica si

TRAGEDIE PE STRADA UNIRII: UN BĂRBAT A MURIT STRIVIT DE UN BULDOEXCAVATOR

S-a întâmplat miercuri după-amiază, iar victima – un bărbat de 40 de ani, din Malu …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.