duminică , 29 ianuarie 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ȘI EI AU SĂRBĂTORIT ZIUA NAȚIONALĂ…

ȘI EI AU SĂRBĂTORIT ZIUA NAȚIONALĂ…

Ziua de 1 Decembrie, ziua Națională a României, a fost marcată prin activități  tematice în mai multe structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Astfel, copiii beneficiari de măsură de protecție specială la Centrul de primire în regim de urgență din cadrul Complexului de Servicii Sociale Giurgiu au fost informați de instructorii de educație despre importanța istorică a acestei zile și au realizat desene si picturi tematice.

Persoanele adulte beneficiare de servicii sociale în cadrul Centrului de abilitare și reabilitare din localitatea Oinacu au amenajat, sub îndrumarea personalului centrului, un decor specific al unei camere tradiționale românești și au participat la o șezătoare, bucuroși că astăzi au îmbrăcat costume populare.

Și persoanele vârstnice instituționalizate în Centrul din localitatea Oncești au simțit că este sărbătoare, meniul fiind atent ales și specific acestei zile, întrucât de pe mese nu au lipsit fasolea cu ciolan, sarmalele
si plăcintele.

“Faptul că prin munca lor reușesc să le aducă bucurii beneficiarilor reprezintă o satisfacție pentru angajații centrelor. Doresc să le mulțumesc tuturor salariaților aflați la serviciu în această zi și șefilor de centre pentru preocuparea de a crea în centre o atmosferă de sărbătoare cu ocazia Zilei de 1 Decembrie”, a declarat Gheorghe Paraschiv, director general al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Verifica si

TRAGEDIE PE STRADA UNIRII: UN BĂRBAT A MURIT STRIVIT DE UN BULDOEXCAVATOR

S-a întâmplat miercuri după-amiază, iar victima – un bărbat de 40 de ani, din Malu …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.