duminică , 29 ianuarie 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ÎNCĂ O MAȘINĂ FURATĂ, DEPISTATĂ DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ LA GIURGIU

ÎNCĂ O MAȘINĂ FURATĂ, DEPISTATĂ DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ LA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism aflat în atenția autorităţilor din Italia.

La data de 05.12.2022, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un autoturism marca Volkswagen, condusă de un cetăţean bulgar, în vârstă de 30 de ani, care transporta pe platformă un autoturism, marca BMW, model X6, an fabricație 2008.

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că certificatul de înmatriculare al autoturismului tractat este fals total, mijlocul de transport figurând ca furat, alertă emisă de către autoritățile din Italia.

Cetățeanul bulgar a declarat poliţiştilor de frontieră că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul figurează ca fiind furat, acesta efectuând transportul, în regim de curierat, din România în Bulgaria.

Bunul sus-menționat, estimat la o valoare de 70.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire” , faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 1 din Codul Penal și „uz de fals”  faptă prevăzută și pedepsită de art.232 Cod Penal.

 

Compartimentul Purtător de Cuvânt

din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu

Verifica si

TRAGEDIE PE STRADA UNIRII: UN BĂRBAT A MURIT STRIVIT DE UN BULDOEXCAVATOR

S-a întâmplat miercuri după-amiază, iar victima – un bărbat de 40 de ani, din Malu …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.