duminică , 29 ianuarie 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / SLUJBĂ DE SF. NICOLAE, LA CAPELA CENTRULUI MIRONEȘTI

SLUJBĂ DE SF. NICOLAE, LA CAPELA CENTRULUI MIRONEȘTI

Capela din curtea Centrului pentru persoane vârstnice Mironești a fost gazdă primitoare pentru enoriașii din sat cu ocazia  zilei Sfântului Nicolae, în acest lăcaș de cult fiind oficiate slujbe religioase de preotul Centrului, Alexandru Grigore, împreună cu ieromonah Ioan Iacob, slujitor al Mănăstirii Comana. Enoriașii din sat au participat la slujbe alături de persoane vârstnice instituționalizate în Centrul pentru persoane vârstnice Mironești, structură rezidențială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Cu binecuvântarea PreaSfințitului Ambrozie, Episcopul Giurgiului, slujbele au fost oficiate la capela din incinta căminului pentru persoane vârstnice, pentru că la biserica din satul Mironești, care este monument istoric, se fac lucrări de restaurare. Și slujbele oficiate de Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, care este ziua hramului bisericii din sat, ca și celelalte slujbe oficiate în cursul acestui an la capelă reprezintă o dovadă a faptului că acest cămin este deschis spre comunitate. Multumesc pentru susținere conducerii D.G.A.S.P.C. Giurgiu și conducerii centrului precum și tuturor ostenitorilor care ne-au ajutat la înfăptuirea acestor fapte socal- filantropice ”, a declarat preotul Centrului pentru persoane vârstnice Mironești, Alexandru Grigore.

Cu ocazia zilei Sfântului Nicolae, din partea  bisericii  Mironești,  prin grija preotului Alexandru Grigore, elevilor din sat le-au fost dăruite rechizite și dulciuri  iar localnicilor  prezenți la slujbă, pachete cu alimente  de bază.

Atât beneficiarilor de servicii sociale din cămin  cât și enoriașilor din sat prezenți la slujbă  le-a fost oferit  un prânz  pregătit  în bucătăria căminului .

 

 D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Verifica si

TRAGEDIE PE STRADA UNIRII: UN BĂRBAT A MURIT STRIVIT DE UN BULDOEXCAVATOR

S-a întâmplat miercuri după-amiază, iar victima – un bărbat de 40 de ani, din Malu …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.