vineri , 24 martie 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / SUBPREFECTUL MIREL BRĂGARU: ”ACȚIUNEA PREFECTULUI ARE IZ POLITIC!”

SUBPREFECTUL MIREL BRĂGARU: ”ACȚIUNEA PREFECTULUI ARE IZ POLITIC!”

Apar date noi în scandalul momentului privind atacarea de către Prefectură a hotărârii CJ prin care se repartizează pe UAT-uri suma corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit: secretarul general al Instituției Prefectului a refuzat să semneze acțiunea intentată de instituție în Justiție.

Actul este semnat doar de prefectul Florentina Stănculescu și de șefa Serviciului Juridic (ex-prefect PSD), Adriana Puțaru, cea care, în urmă cu câțiva ani, era schimbată din funcție în urma unui scandal ce a ținut capul de afiș la vremea respectivă .

Contactat telefonic, subprefectul Mirel Brăgaru ne-a declarat:

”Personal, am luat la cunoștință de acțiunea prefectului în data de 26 ianuarie – la aproape o săptămână după ce documentul a fost depus la Tribunalul Giurgiu.

Consider că doamna prefect nu a dat dovadă de bună credință atacând direct hotărârea Consiliului județean, întrucât putea să folosească procedura prealabilă. Dacă avea nelămuriri cu privire la criteriile ce au stat la baza repartizării sumelor către localitățile din județ sau orice alte nelămuriri, putea să poarte o corespondență cu Consiliul Județean (așa cum s-a întâmplat în alte cazuri) și doar în cazul în care nu primea un răspuns satisfăcător ar fi fost îndreptățită să atace respectiva hotărâre.

Deși nu sunt jurist de formație, consider că este atacată fără motive juridice, întrucât secretarul general al Prefecturii a refuzat să semneze documentul respectiv.  

În aceste condiții, înclin să cred că nu criteriile de repartizare a banilor au stat la baza deciziei prefectului de a ataca respectiva hotărâre…”

 

Verifica si

ÎN SFÂRȘIT, STRADA GLORIEI INTRĂ ÎN REABILITARE… DE LUNI, SE ÎNCHIDE CIRCULAȚIA

Începând de luni, 20 martie 2023, firma care a câștigat licitația pentru executarea lucrărilor în …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.