vineri , 24 martie 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ISU GIURGIU: PATRU ORE DE LUPTĂ CU FOCUL PENTRU A STINGE UN INCENDIU LA CREVEDIA

ISU GIURGIU: PATRU ORE DE LUPTĂ CU FOCUL PENTRU A STINGE UN INCENDIU LA CREVEDIA

O familie din localitatea Crevedia Mică, judeţul Giurgiu, a rămas fără locuinţă după ce casa a luat foc de la un scurtcircuit, iar pompierii militari din cadrul ISU Giurgiu şi pompierii voluntari din localitate au acţionat timp de patru ore pentru stingerea incendiului.

„ISU Giurgiu a fost solicitat aseară să intervină în localitatea Crevedia Mică după ce casa unei familii a luat foc. Proprietarii aflaţi acasă la momentul producerii incendiului au văzut că din acoperişul locuinţei iese fum şi au solicitat sprijinul pompierilor. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos şi Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o cisternă”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ISU Giurgiu.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ două sute de metri pătraţi, la mansardă fiind amenajate patru camere care nu au mai putut fi salvate.

Pentru că focul se manifesta violent, în sprijin au sosit şi pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună, cu o cisternă.

Pompierii au acţionat aproape patru ore pentru stingerea incendiului.

Potrivit ISU Giurgiu, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

www.agerpres.ro

Verifica si

O FEMEIE A FOST ARESTATĂ, DUPĂ CE A BĂTUT (ÎN ŞCOALĂ) DOUĂ FETE DE 12 ANI

La data de 22 martie a.c., ora 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.