marți , 30 mai 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CENTRU DE RECUPERARE PENTRU ADULȚI LA GIURGIU, FINANȚAT PRIN PNRR

CENTRU DE RECUPERARE PENTRU ADULȚI LA GIURGIU, FINANȚAT PRIN PNRR

DGASPC GIURGIU urmează să semneze in zilele următoare contractul de finanțare pentru proiectul ”Centru Recuperare Neuromotorie pentru Adulți in județul Giurgiu”. Proiectul a fost depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 13 Reforme Sociale din Planul Național de Redresare Și Reziliență (PNRR) – Ținta 396, I2 Reabilitarea, Renovarea și Dezvoltarea Infrastructurii Sociale Pentru Persoanele cu Dizabilități, Apelul Dezvoltarea Infrastructurii Sociale pentru Persoanele Cu Dizabilități, Selecţie Publică de Proiecte Competitive, program derulat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

”Strategia de dezvoltare a instituției are in vedere implementarea unor noi si moderne servicii sociale, prin construirea de centre specializate, in locul si pe amplasamentul unor imobile vechi din paiantă, achiziționate cu ani in urmă pentru asistența socială și care au devenit inutile si improprii desfășurării activității de asistență socială.

Am convingerea că echipa care a lucrat la acest proiect iși va dovedi profesionalismul și in legătură cu celelalte proiecte ale instituției aflate in curs de evaluare”, a declarat Gheorghe Paraschiv, Directorul General al DGASPC GIURGIU.

Proiectul are o valoare de 3.953.085,939 lei cu TVA si are termen de implementare pana in anul 2025.

DGASPC

Verifica si

PNRR NE ”ADUCE” UN CENTRU DE RECUPERARE PENTRU ADULȚI ÎN GIURGIU

DGASPC Giurgiu implementează începând cu data de 18.05.2023, proiectul ”Centru Recuperare Neuromotorie pentru adulți în județul …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.