marți , 30 mai 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / BANII DIN PROGRAMUL ”ANGHEL SALIGNY” ADUC, ÎN SFÂRȘIT, CANALIZAREA ÎN COMUNA OINACU

BANII DIN PROGRAMUL ”ANGHEL SALIGNY” ADUC, ÎN SFÂRȘIT, CANALIZAREA ÎN COMUNA OINACU

După ani de zile în care sistemul de canalizare era doar un vis prea îndepărtat pentru locuitorii celor trei sate ale comunei Oinacu, primarul Fabian Țîrcă reușește ceea ce părea aproape imposibil și anunță semnarea contractului de finanțare pentru sistemul de canalizare, dar şi pentru o stație de epurare a apelor uzate.

Este un proiect extrem de important, un proiect pe care îl aşteptam cu toții şi care, iată că va deveni realitate! Acum urmează să efectuăm licitația şi sper eu că în maxim luna august sau septembrie să putem începe lucrările la canalizare”, a declarat vineri, pentru colegii de la Breaking News Giurgiu, primarul Fabian Țîrcă.

Acesta precizează că sistemul de canalizare şi apă menajeră va deservi satele Oinacu, Braniștea și Comasca și va fi compus din: rețeaua de canalizare; stații de pompare ape uzate şi stație de epurare. Valoarea totala estimata a proiectului este de 33.738.364 de lei.

Iar veștile bune pentru oamenii din comună continuă: şcolile vor fi modernizate! Acestea vor fi dotate cu mobilier nou, materiale didactice şi echipamente digitale pentru laboratoare.

“Am susținut şi voi susține mereu educația copiilor! Am înțeles că pentru a exista performanță copiii, dar și profesorii, trebuie să își desfășoare activitatea într-un cadru confortabil și adaptat la noile metode de studiu. Proiectul depus de primărie pentru dotarea cu echipament IT, mobilier nou şi materiale didactice va crea mediul optim de învățare pentru elevii noştri”, a mai declarat primarul comunei Oinacu.

Aşa cum a promis, primarul Fabian Țîrcă are cele mai multe proiecte începute pe fonduri guvernamentale, europene cât și pe buget.

Aproximativ 12 lucrări sunt în curs de realizare sau urmează să înceapă în comuna Oinacu.

Până în acest moment, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, proiecte ce au ajutat şi vor ajuta la modernizarea comunelor – mai punctează colegii de la Breaking News.

 

Verifica si

ESTE OFICIAL: CONTRACTUL PENTRU CANALIZAREA DIN OINACU, SEMNAT LA MINISTERUL DEZVOLTĂRII

Anunțul este făcut miercuri de primarul comunei, Fabian Țîrcă, pe pagina sa oficială: ”Ieri, la …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.