marți , 30 mai 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / ESTE OFICIAL: CONTRACTUL PENTRU CANALIZAREA DIN OINACU, SEMNAT LA MINISTERUL DEZVOLTĂRII

ESTE OFICIAL: CONTRACTUL PENTRU CANALIZAREA DIN OINACU, SEMNAT LA MINISTERUL DEZVOLTĂRII

Anunțul este făcut miercuri de primarul comunei, Fabian Țîrcă, pe pagina sa oficială:
”Ieri, la Ministerul Dezvoltării, împreună cu președintele filialei Giurgiu a PNL, Dan Motreanu, și cu colegul meu Marin Ghidănac, primarul comunei Roata de Jos, am semnat contractele de finanațare pentru înființarea de rețele de canalizare în comunele Oinacu și Roata de Jos, proiecte realizate pe Programul Național de Investiții ANGHEL SALIGNY.
Acest proiect, important pentru comuna noastră, va aduce o investiție de peste 33 de milioane de lei, ceea ce va însemna realizarea a peste 25 de kilometri de rețea de canalizare și construirea unei stații de epurare.
Sunt bucuros că, în sfârșit, am reușit realizarea acestui proiect, și, așa cum precizam mai devreme, în scurt timp vor demara lucrările acestei investiții, care era dorită de multă vreme de comunitate. Comuna noastră se află într-un proces accelerat de dezvoltare, iar promisiunile făcute la preluarea mandatului devin realitate.
Totodată, s-a semnat și contractul de finanțare pentru modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 1 din Oinacu.
Îi mulțumesc domnului președinte PNL Giurgiu, Dan Motreanu, pentru sprijinul și susținerea acordate în dezvoltarea comunei Oinacu.”

Verifica si

PROGRAMUL ZILEI EROILOR (ÎNĂLȚAREA DOMNULUI) LA GIURGIU

Programul activităților dedicate ”Zilei Eroilor”, joi 25 mai 2023: Locul desfășurării evenimentului – ”Monumentul Eroilor” …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.