sâmbătă , 30 septembrie 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sport / GIURGIUVENII SUNT INVITAȚI ÎN WEEK-END LA ”BUCURIE ÎN MIȘCARE”

GIURGIUVENII SUNT INVITAȚI ÎN WEEK-END LA ”BUCURIE ÎN MIȘCARE”

Pe 27 și 28 mai va avea loc Bucurie în Mișcare Giurgiu, unde giurgiuvenii sunt invitați în Parcul Alei, să ia parte la o multitudine de activități sportive pregătite pentru aceștia.
Împreună cu Cristina Irina Dobrota și alături de partenerii locali implicați în program, vom oferi iubitorilor de mișcare prezenți la eveniment: demonstrații de dans, karate, fitness, kempo, canto, kickboxing, oină, rugby, pandbol, precum și provocări sportive, concerte, competiții de baschet, fotbal, badminton, teatru, dar și ateliere creative, de escaladă, karate, șah, jocuri interactive, desen pe asfalt și facepainting etc.
Agenda completă a celor două zile de festival se regăsește pe www.bucurieinmiscare.ro.
Bucurie în Mișcare, cel mai amplu program de promovare al sportului de masă din România, împlinește în 2023, 11 ani de activitate. Cu acest prilej, Asociația 11even alături de Kaufland România propun pentru această primăvară 11 festivaluri dedicate mișcării, în următoarele orașe: Reșița, Câmpulung, Iași, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Giurgiu, Bistrița Năsăud, Suceava, Zalău și Brașov. Seria de evenimente are loc în perioada 6 mai – 11 iunie.
ASOCIAȚIA 11EVEN

Verifica si

DACĂ E SEPTEMBRIE, E RALIU LA GIURGIU…

Sâmbătă, 23 septembrie, giurgiuvenii sunt invitați la parada mașinilor antebelice urmată de un raliu spectaculos. …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.