16 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„NICIODATĂ O ŢARĂ NU SE BAZEAZĂ PE UN OM PROVIDENŢIAL!” CINE SPUNE ASTA ŞI LA CE SE REFERĂ?

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, îl ironizează pe Sorin Grindeanu, după ultimul mesaj lansat de premier pe pagina personală de Facebook. Întrebat dacă a citit mesajul premierului, Bădălău a spus că nu, pentru că el citește lucruri serioase.

”Nu, n-am citit-o, îmi pare rău. Eu citesc lucruri serioase, nu… (…) Exclus anticipate! Cum să existe, când România merge pe un trend ascendent, când România e apreciată? Ar fi distructiv pentru România ca noi să vorbim despre alegeri anticipate”, a spus Niculae Bădălău.

Președintele executiv al PSD susține că afirmațiile lui Grindeanu conform cărora România riscă să intre în criză politică odată cu schimbarea actualului Guvern nu sunt conforme cu realitatea și a ținut să-i transmită acestuia că nu există oameni providențiali.

”Nu pot să comentez asta că aș comenta cu răutate și nu pot să-mi permit (…) Niciodată o țară nu se bazează pe un om providențial. Există o echipă, eu cred într-o echipă și cred că noi trebuie să muncim pentru a face bine țării și populației. Cu un singur om e foarte greu, cu tot respectul pentru cei care consideră asta”, a spus Bădălău, întrebat fiind despre afirmația lui Grindeanu conform căreia o schimbare a Guvernului va produce instabilitate.

www.stiripesurse.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER