27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”NICIUN WEK-END FĂRĂ ACCIDENTE!” CEL MAI RECENT, LA MIHĂILEȘTI

Un bărbat de 57 ani, este cercetat de polițiști după ce, în urma unui eveniment rutier, pe fondul neasigurării schimbării benzii de circulație a intrat în coliziune cu două autoturisme.

Sâmbătă, 10 noiembrie a.c., în jurul orei 10.35, pe Drumul National 6 km., în afara localității Mihăilești, un bărbat, de 57 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un tânăr de 28 de ani, din comuna Buzescu, județul Teleorman.

Ulterior autoturismul condus de către bărbatul de 57 ani,  a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 44 ani, din municipiul București.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a două persoane, cu vârstele de 53 respectiv 74, ocupante ale autoturismului condus de către bărbatul de 57 ani,  care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER