27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

NINSOAREA, POLEIUL ȘI… AUTOSTRADA ACCIDENTELOR

Încă de când au fost anunțate ninsorile și poleiul din aceaste zile, Poliția s-a grăbit să facă publice, pe toate canalele media, sfaturi și recomandări pentru deplasarea în siguranță în astfel de condiții.

Numai că unii șoferi par a ignora total aceste recomandări, considerând, probabil, că știu ei mai bine ce și cum au de făcut pe șosea. Unii, poate chiar știu, însă sunt și unii care ”dau de belea”.

Așa s-a întâmplat marți dimineață, pe Autostrada A1, unde pompierii de la Detașamentul Bolintin au intervenit nu la unul, ci chiar la două accidente, petrecute în interval de aproximativ o oară, la distanță de doar 11 kilomettri unul de altul.

În ambele cazuri, șoferii nu au respectat recomandările de care vorbeam mai sus și au ”ieșit în peisaj”. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă mașinile au avut serios de suferit.

Și, cum atenționările meteo se țin lanț și se pare că cel puțin până la începutul săptămânii vitoare avem parte de aceeași iarnă veritabilă, cu ninsori, polei și chiar viscol, poate că ar fi bine ca, atunci când plecați la drum, să țineți cont și de recomandările Poliției.

foto: Detașamentul Pompieri Bolintin Deal

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER