18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

NOI DATE DESPRE ”CAZUL PUTINEIU”

Colegii de la Eveniment GR.ro urmăresc îndeaproape ce se întâmplă la Putineiu, mai exact, care sunt noutățile în cazurile în care este implicat șeful de post din comună, cel mai recent fiind un presupus furt de lemne.

Iată ce au mai aflat reporterii siteului menționat:

”Cu ceva timp în urmă, publicam un material video în care era surprins, alături de alte două persoane, agentul de poliție Mihăiță Bordei, din cadrul Postului de Poliție Putineiu. La momentul publicării articolului, nu aveam un punct de vedere oficial al superiorilor lui Bordei, redacția noastră solicitând o serie de lămuriri de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu. Mai mult, informațiile noastre – la vremea respectivă – erau că agentul Bordei își dorea să participe la examenul pentru ocuparea postului de șef de post în comuna Putineiu, poziție pe care o mai ocupase, dar din care a plecat cu câțiva ani în urmă, după mai multe scandaluri de violențe la adresa unor cetățeni din localitate.

Revenind la cele mai recente „isprăvi”, solicitarea transmisă de redacția noastră către IPJ Giurgiu a fost soluționată în cursul zilei de vineri, 11 februarie, când pe adresa noastră de e-mail a fost transmis răspunsul Ispectoratului la întrebările puse de noi. Printre acestea, o întrebare care viza dosarul penal ce îl are ca „erou” exact pe agentul de poliție Mihăiță Bordei.

În adresa nr. 134081/11.02.2022 se precizează:

„(…) La începutul anului 2022 întregul material de verificare rezultat în urma celeilalte sesizări a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”.

Pe surse, reporterii noștri au aflat faptul că, de îndată ce imaginile cu Dacia PICKUP care transporta lemnele din curtea postului de poliție către o adresă deocamdată necunoscută, și cu Bordei ce se saluta cordial cu cei doi ocupanți ai mașinii, care, apropo, a încălcat mai multe reguli de circulație, agentul de poliție ar fi început să facă „lobby” pe lângă șofer ca acesta să declare că în ziua respectivă ar fi cărat…aparatură electrocasnică. Pe de altă parte, tot pe surse am aflat faptul că agentul ar căuta disperat prin localitate persoane care să depună mărturie în favoarea lui, deși imaginile prezentate sunt mai mult decât edificatoare.

Mai mult, aceleași surse ne spuneau că în cercurile sale, agentul Mihăiță Bordei ar declara că este aproape sigur că nimeni și nimic nu îl mai poate urni din Putineiu, imediat ce va câștiga (deja se pare că este sigur și de acest aspect) concursul de șef de post.

De asemenea, pe filmările făcute publice de redacția noastră, apare la un moment dat un biciclist ce trece pe lângă mașina parcată în fața sediului Postului de Poliție din Putineiu, chiar în timp ce în remorca acestuia se încărcau lemnele. Ei, bine, redacția noastră a reușit identificarea biciclistului, și, dacă anchetatorii (în cazul de față, IPJ Giurgiu sau Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu) se arată interesați, îi putem pune în legătură cu acest martor important.” (www.evenimentgr.ro)

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER