22 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

NOI LUCRĂRI PE CAROSABIL, NOI RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ÎN ORAȘ…

Începând de astazi, 24 iulie, pe Coridorul Vestic de Mobilitate Urbană vor fi executate lucrări de stabilizare a stratului de formă – anunță, luni, Primăria Giurigu, pe pagina oficială.
Prima strada pe care vor fi efectuate astfel de lucrări este str.Pictor Grigorescu (șos Bălănoaiei – str.Pictor Andreescu), urmată de strada Gloriei (tronson Drumul Serei – Gara Giurgiu Nord) între 25-26 iulie.
Avem rugămintea ca locuitorii să respecte semnele de restricție și să nu circule pe tronsoanele menționate în perioada amintită, pentru a nu crea probleme lucrătorilor și a nu degrada lucrările.
Începând cu 25 iulie vor începe lucrările aferente Coridorului Vestic pe str.Sloboziei, de frezare a mixturii asfaltice, urmând a se continua cu spargerea betoanelor și săpătură.
Primul tronson pe care vor fi executate lucrări este de la str.Ramadan – intrare în Giurgiu, iar după așternerea primului strat de asfalt se va lucra pe celălalt sens de circulație.
Traficul rutier se va desfășura, evident, pe sensul pe care nu se va lucra, semnalizat corespunzător, pe toată perioada necesară.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER