27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

NOI SCHIMBĂRI ÎN CONDUCEREA JANDARMERIEI GIURGIU

Începând cu data de 01 martie a.c., căpitanul Munteanu Cristian a fost împuternicit adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu. Odată cu această împuternicire, ofițerul va coordona activitatea pe linie de logistică în următoarele 6 luni.

Căpitanul Munteanu Cristian are 31 de ani și își desfășoară activitatea în cadrul Jandarmeriei Române din anul 2012. Este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, licențiat în științe juridice, informații și ordine publică și al Academiei Naționale de Informații “Mihai Viteazul”, unde a urmat studiile postuniversitare în domeniul managementului informațiilor de securitate națională.

De-a lungul carierei militare acesta a ocupat mai multe funcții de execuție și conducere în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române, Școlii de Aplicație pentru Ofițeri ”Mihai Viteazul” și Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov.

Principalul său obiectiv îl reprezintă organizarea și coordonarea activităților din domeniile logistic, comunicații și tehnologia informației, marketing și achiziții la cel mai înalt nivel, contribuind astfel la buna executare a misiunilor din sfera de competență.

 

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER