27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

NOUĂ TINERI GIURGIUVENI, ADMIȘI LA ȘCOLILE MILITARE DE JANDARMI

Interesați de o carieră în Jandarmeria Română, 9 tineri din Giurgiu s-au pregătit și au promovat examenele de admitere la școlile militare de subofițeri. Probele s-au desfășurat în perioada 15-20 ianuarie a.c.  la Drăgășani și Fălticeni.

Candidații au susținut mai întâi probe eliminatorii (examinarea medicală și verificarea aptitudinilor fizice), iar apoi le-au fost testate cunoștințele teoretice la limba română și o limbă străină, la alegere.

Rezultatele finale au arătat faptul că 9 candidați din Giurgiu au fost admiși la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani.

Pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie 2018 la școlile militare de subofițeri au fost înscriși 21 candidați din Giurgiu. 19 dintre aceștia au optat pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, iar 2 pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni. Până la evaluarea scrisă, 4 candidați nu au promovat probele sportive, iar unul examinarea medicală.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER