27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

NOUL SISTEM INTELIGENT DE MONITORIZARE A CONSUMULUI IMPLEMENTAT DE APA SERVICE DĂ, DIN NOU, REZULTATE

Contoarele inteligente montate de Apa Service în zona de blocuri a orașului își fac treaba, iar angajații societății monitorizează, non-stop, consumul de apă.  Recent, aceștia au depistat o pierdere imensă de apă într-un apartament:  47 mc în nici 40 de ore!

Iată ce spun reprezentanții Apa Service despre acest caz:

”Colegii noștri care se ocupă de depistarea și contorizarea pierderilor de apă, au depistat la finalul săptămânii trecute un caz deosebit.

Într-un apartament de la parter din municipiu a fost semnalat un consum enorm de apă, consum constant/oră, care semnala o posibilă pierdere de apă în rețeaua interioară a apartamentului.

Cei care au ajuns de urgență pe teren au putut constata creșterea consumului și pe apometrul apartamentului – un apartament nelocuit, cu proprietarii plecați în străinătate, dar și zgomotul apei, care se scurgea în subsol. Alimentarea cu apă a fost întreruptă imediat dar, totuși, în 39 de ore consumul s-a ridicat la 47 mc!

În loc de morala cu “e bine să mai verificați instalațiile interioare din când în când”, lansăm invitația de a vă completa baza de date a contractului de apă, cu numărul de telefon al unei persoane din familie, care să poată fi contactată în caz de urgență.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER