19 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”NUMĂRĂTOARE INVERSĂ” PENTRU ÎNSCRIERILE LA ACADEMIA DE POLIȚIE

25 mai a.c. este data limită până la care tinerii giurgiuveni se mai pot înscrie pentru Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București. Până în prezent, 8 băieți și 5 fete din Giurgiu au completat cererile de înscriere și își doresc o carieră de ofițer în Jandarmeria Română. După această dată, va continua campania de recrutare pentru cei interesați de școlile militare de subofițeri.

Anul acesta, pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” sunt disponibile următoarele locuri:

10 locuri la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative,  pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă „Drept”;

50 locuri la Facultatea de Jandarmi pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă /specializarea „Ordine şi siguranţă publică” (din care 2 locuri pentru cetățeni de etnie romă, 2 locuri pentru cetățeni de etnie maghiară şi 2 locuri pentru alte minorităţi).

În ceea ce privește școlile militare de subofițeri, campania de recrutare se va încheia în data de 15 iunie a.c. Tinerii pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, unde sunt disponibile 350 de locuri pentru care s-au înscris deja 19 candidați: 15 băieți și 4 fete sau pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, unde sunt tot 350 de locuri (o candidată înscrisă până în prezent).

Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere la examenul de admitere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57 sau telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER