27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„O CLIPĂ MAGICĂ, O PĂRTICICĂ DE SUFLET AMBALATĂ ÎNTR-O CUTIE…”

Așa definesc inimoșii voluntari ai Crucii Roșii Giurgiu cea mai nouă acțiune umanitară demarată în urmă cu câteva zile: ”Cadoul din cutia de pantofi”. O invitație de suflet, adresată tuturor giurgiuvenilor care vor și pot ca, din puținul lor, să însenineze sărbătorile de iarnă (care se apropie rapid) copilor din familii nevoiașe:

”O clipa magica prin care Craciunul lor prinde culoare, viata gust, copilaria frumusete!

Cadoul din cutia de pantofi, sau mai bine spus, particica de suflet ambalata intr-o cutie banala si transformata in bucurie uriasa si multumire nemarginita!

Crucea Rosie Giurgiu face eforturi si anul acesta sa aduca o mare bucurie copiilor necajiti din judet si impreuna cu voi toti, partasi la aceasta minune, sa le faca acestora Craciunul colorat in rosu, si nu in griul in care traiesc peste an.

Pentru ca da, pentru copiii unde ajung cutiile de pantofi umplute cu daruri, de cele mai multe ori, acestea sunt singurele lor cadouri de sarbatori, sunt momente magice in care se bucura de o ciocolata sau de un fular colorat si de o jucarie grozava.

Unii nu au avut parte niciodata de un astfel de dar, fumos ambalat, asa incat nici nu stiu cum sa il desfaca, sa nu ii strice frumusetea…
O clipa magica prin care Craciunul lor prinde culoare, viata gust, copilaria frumusete!

Va invitam si pe voi sa va faceti partașii unei minuni!
Umpleti o cutie de pantofi cu ceva dulce, o jucarie, un obiect de imbracaminte (produse noi sau folosite, dar in stare buna) rechizite, produse de igiena, o carticica. Ambalati cutia asa cum voua v-ar placea sa primiti cadoul de Craciun, puneti o eticheta (ex.fetita 3 -4 ani) si aduceti cutia la sediul Crucii Rosii (Str. Maresal Foch nr.10 Bis, Giurgiu-Telefon/fax: 0346566137) sau contactati voluntarii pentru a ridica cutiile.(Ana-Maria Trasnea -0729 96 90 37).

Este foarte important sa nu lasam asta pe ultima suta de metri. Mosul trebuie sa aiba timp sa ajunga la toti copiii!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER