22 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

O FEMEIE DIN HERĂȘTI ȘI FIUL SĂU – CĂUTAȚI DE POLIȚIE, DUPĂ CE AU FOST DAȚI DISPĂRUȚI DE FAMILIE

La data de 7 ianuarie a.c., Secția nr.2 Poliție Rurală Comana a fost sesizată de către un bărbat din comuna Herăști, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, VIȘINOIU Elena Mihaela, concubina sa, în vârstă de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu acestuia în data de 06.01.2022 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativ 1,60 metri, greutate 60-65 kg., ochi verzi, păr blond, lung, față ovală, nas normal, având ca semn particular pe spate în zona umărului stâng un tatuaj ce reprezintă un trandafir cu o dimensiune de aproximativ 10-12 cm..

La momentul plecării persoana era îmbrăcată cu o geacă de culoare negru-lucios, de fâș, bluză cu mânecă lungă având un desen de culoare maron, pantaloni trening de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de încălțăminte sport de culoare alb.

Este însoțită de fiul acesteia, în vârstă de 9 ani și este posibil să se deplaseze cu un autoturism marca Ford, model Focus, de culoare albastru.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea femeii sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER