3 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

O MAȘINĂ FURATĂ DIN GERMANIA – DESCOPERITĂ LA VAMA GIURGIU

Un cetăţean bulgar în vârstă de 23 de ani este cercetat penal pentru tăinuire după ce a încercat să scoată din România, prin PTF Giurgiu, pe o platformă, un autoturism căutat de autorităţile din Germania.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un cetăţean bulgar, în vârstă de 23 de ani, conducând o autoutilitară marca Volkswagen, pe a cărei platformă era transportat un autoturism marca AUDI, model A6, an de fabricaţie 2005. Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul se afla în atenţia autorităţilor din Germania, figurând ca bun căutat pentru confiscare. Şoferul autoutilitarei a declarat poliţiştilor că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv se afla în litigiu, efectuând acest transport, în regim curierat, pentru o cunoştinţă”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni de ITPF Giurgiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tăinuire la infracţiunea de furt, iar autoturismul, în valoare de 50.000 de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER