18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

O NOUĂ CAPTURĂ DE BUNURI CONTRAFĂCUTE ÎN VAMA GIURGIU

Bunuri în valoare totală de 79.000 de lei au fost depistate de poliţiştii de frontieră giurgiuveni ascunse sub podea ăn două autocare cu pasageri din Turcia către România.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră au selectat pentru control, pe sensul de intrare în ţară, două autocare care transportau persoane pe ruta Turcia – România. Cu această ocazie, poliţiştii de frontieră au descoperit printre bagajele pasagerilor şi sub podeaua din interiorul mijloacelor de transport, mai multe colete. Acestea conţineau peste şapte sute de parfumuri, articole vestimentare şi încălţăminte, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. În cadrul cercetărilor, doi cetăţeni turci cu vârste de 24, respectiv 59 de ani, pasageri ai autocarelor, au declarat faptul că bunurile descoperite la control le aparţin”, se arată într-un comunicat de presă emis luni de ITPF Giurgiu.

Bunurile, în valoare totală de 79.000 de lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale în cauză.

Cei doi cetăţeni turci care au încercat să le introducă ilegal în România sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER