16 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

O NOUĂ DOVADĂ CĂ MINCIUNA PESEDISTĂ ARE PICIOARE SCURTE…

… vine de la Putineiu, acolo unde primarul Gheorghe Breazu reacționează rapid la una din cele mai recente ”șopârle” lansate, pe plan local, de PSD Giurgiu. Iată de spune edilul din Putineiu, intervievat de colegii de la Cronica Giurgiuveană:

Ieri, 17 ianuarie, într-o publicație online a apărut un articol în care printre altele se vorbește despre primarul comunei Putineiu, Gheorghe Brerazu, despre care se spune că a încetat orice comunicare cu PNL-ul și cu președintele Consiliului Județean Giurgiu (CJ Giurgiu), Dumitru Beianu, urmare a faptului că acesta face presiuni asupra primarului pentru construirea unui parc fotovoltaic pe un teren agricol situat în satul Vieru.

Plecând de la acest articol pentru corecta dumneavoastră informare l-am contactat telefonic pe primarul Gheorghe Breazu căruia i-am adresat câteva întrebări:

1. Care sunt relațiile dintre dumneavoastră şi conducerea PNL-ului ?

”Sunt relațiile normale dintre un PNL-ist și conducerea partidului atunci când ne întâlnim în cadrul ședințelor. Ca în orice partid viu în care există dreptul la libera exprimare sunt situații când apar și discuții în contradictoriu pe diferite teme, dar de fiecare dată împreună am găsit soluțiile agreate de majoritatea celor care participă la discuții. Ca o concluzie, sunt și rămân în continuare membru PNL, absolut niciodată nu s-a pus problema să trec la vreun alt partid.  Sunt și rămân în continuare primar PNL.”

2. Cum funcționează relațiile de colaborare dintre UAT Putineiu și CJ Giurgiu ?

”Sunt relații instituționale normale. Este adevărat că UAT Putineiu, ca de altfel toate primăriile din județ și de ce nu din țară, ne-am dori un sprijin mult mai mare ca să putem pune în practică ceea ce le-am promis oamenilor cu prilejul campaniilor electorale, dar din păcate țara noastră traversează o criză economică fără precedent. Cu toate acestea urmare a procupării venite din partea CJ Giurgiu și a parlamentarilor noștri în mare parte proiectele noastre de dezvoltare continuă.”

3. Este adevărat că președintele CJ Dumitru Beianu pune presiune pe dumneavoastră ca să emiteți o hotărâre de consiliu local prin care să puneți la dispoziția vreunei firme un teren agricol situat în arealul satului Vieru ?

”Afirmația apărută în acea publicație online nu este altceva decât o minciună sfruntată. Chiar azi, înainte de a mă suna dumneavoastră, urmare a articolului apărut în respectiva publicație am avut o ședință cu consilierii PSD care au dorit clarificări vis-a-vis de acel articol, cărora le-am spus și demonstrat cu documente că niciodată nu s-a pus problema construirii vreunui parc fotovoltaic în comuna sau satele arondate comunei noastre. În toată activitatea mea ca primar am avut o colaborare foarte bună cu presa, numai că acum această publicație, prin afirmațiile mincinoase, vădit tendențioase, mă determină să o acționez în instanță.”

www.cronicagiurgiuveana.ro

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER