13 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

O SINGURĂ ZI – TREI FETE DISPĂRUTE

O minoră de 16 ani, din municipiul Giurgiu și alte două de 13, respectiv 15 ani, instituționalizate într-o casă de tip familial din municipiul Giurgiu, dispărute în zilele de 2 și 3 februarie 2020, au fost depistate de polițiști pe raza municipiului Giurgiu, respectiv localității Uzunu, fără a fi victimele vreunei infracțiuni.

Luni, 3 februarie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către un bărbat de 52 de ani, din comuna Gogoșari, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa, o tânără de 16 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Giurgiu și nu a mai revenit.

În urma cercetărilor și investigațiilor s-a stabilit faptul că minora a plecat de la domiciliu în data de 02.02.2020, în jurul orelor 20.00, ulterior fiind depistată de polițiști pe raza municipiului Giurgiu.

Pe perioada plecării, nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată tatălui său.

Tot luni, 3 februarie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către un reprezentant al unei case de tip familial din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că două minore de 13, respectiv 15 ani, au părăsit imobilul, fără a avea bilet de voie.

În urma verificărilor s-a constatat că în intervalul 21.30 – 21.50, profitând de neatenția personalului, cele două minore au părăsit imobilul, fără a avea bilet de voie.

Astfel, în urma investigațiilor, cele două minore au fost depistate pe raza localității Uzunu, județul Giurgiu, fiind conduse de către polițiști la casa de tip familial din municipiul Giurgiu, în vederea reintegrării.

Cele două tinere nu au fost victimele vreunei infracțiuni – anunță Poliția într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER