27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

OPORTUNITATE DE ANGAJARE: HOSPICE CASA SPERANȚEI CAUTĂ MANAGER

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei – angajeaza Manager Servicii Pacienti si Asistenta familiala pentru Centrul Socio-Medical din Loc.Adunatii Copaceni, Jud.Giurgiu

Candidatul ideal

 

–     Managerul Servicii Pacienti ar trebui sa aiba experienta anterioara in a conduce o echipa de profesionisti si sa fie capabil sa colaboreze cu Guvernul si Autoritatile locale pentru a indeplini misiunea organizatiei.

–     Constituie avantaj: experienta medicala.

–     Experienta: minimum 3 ani in management de servicii medicale –      Foarte bune abilitati de vorbit/ scris in limba engleza

–     Absolvent de studii universitare

–     Bune abilitati organizatorice si strategice –      Bune abilitati de lucru la calculator

–     Abilitatea de a coordona si prioritiza sarcini

 

 

Descrierea jobului :

 

–     Cautam un doctor sau o persoana cu experienta medicala dedicata, preferabil cu experienta in lucrul cu copiii, care sa piloteze, sa dezvolte si sa managerieze serviciile destinate ingrijirii copiilor cu boli rare si limitatoare de viata si familiilor acestora, la centrul nostru din Loc.Adunatii Copaceni, Jud.Giurgiu.

–     Persoana trebuie sa aiba competenta de a gestiona si manageria o echipa multi disciplinara, sa negocieze cu autoritatile locale si nationale si sa fie dispusa sa calatoreasca international.

 

Descrierea Centrului:

 

Noul centru de la Adunatii Copaceni este o facilitate de pionierat in domeniu, destinata ingrijirii si sprijinului copiilor cu boli limitatoare de viata si familiilor acestora.. Se cauta o persoana cu abilitati si competente care sa conduca acest important proiect, ce se doreste a fi un model in intreaga regiune.

 

Localizare: Loc.Adunatii Copaceni este situata la 15 km sud de Bucuresti, de-a lungul raului Arges, in Jud. Giurgiu

 

Beneficii:

–     masina de serviciu

–      tichete de masa

 

CV-urile si scrisorile de intentie se pot trimite pana la data de 28.02.2019 pe adresa de email: recrutare@hospice.ro

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER