27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

OPT OAMENI, IMPLICAȚI ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER PE UN DRUM JUDEȚEAN

Două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, pe DJ 601, în zona localității Bolintin Deal. În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase adulți și trei copii.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și una SAJ.

Femeile, în vârstă de 60 și 28 de ani, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Giurgiu recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

ISU GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER